Search

Laboratorní mlýny a drtiče pro primární a jemné zmenšování velikosti

Pro přesné chemické a fyzikální analytické metody jako např.: AAS, ICP, NIR nabo XRF je nutné vzorek homogenizovat na adekvátní stupeň analytické jemnosti. Věrohodného a přesného měření lze dosáhnout pouze reprodukční analýzou vzorků. Pro tyto účely nabízí RETSCH rozsáhlou škálu nejmodernějších mlýnů a drtičů pro hrubé, jemné a velmi jemné bezkontaminační mletí téměř všech druhů materiálů. Tato zařízení jsou optimálně vybavena pro charakteristické vlastnosti materiálu Vašeho vzorku a poskytují nejvyšší jemnost, kterou potřebujete pro následnou analýzu.

Probenvorbereitung für die HPLC Analytik von Süßwaren

Süßwaren unterliegen wie alle anderen Lebensmittel einer strengen Qualitätskontrolle. Die zu bestimmenden Parameter reichen von Nährwert, Feuchte- oder Fettgehalt bis hin zur Quantifizierung bestimmter Inhaltsstoffe wie Vitaminen oder Alkaloiden. Da in der Analytik nur einige Milligramm oder Gramm der Proben benötigt werden, stellt die vorherige Zerkleinerung bzw. Homogenisierung sicher, dass diese kleine Teilmenge die gesamte Ausgangsprobe repräsentiert und so reproduzierbare Ergebnisse erzielt werden.

Zpět na přehled