Search

Webinář: Nejnovější technologie mletí - od planetových kulových mlýnů po chlazené a zahřívané kulové mlýny

Úspěch či neúspěch mletí v kulovém mlýně závisí na řadě faktorů, včetně povahy/obsahu vzorku a typu/velikosti/obsahu koulí. Stejně důležité jsou podmínky, za kterých se kulové mletí provádí, a typ zvoleného kulového mlýna. Tento webinář se bude zabývat základy mletí v kulovém mlýně i nejnovějšími kulovými mlýny s novou technologií.

Témata

  • Základy a typy kulových mlýnů: Který typ kulového mlýna je vhodný pro vaši aplikaci?
  • Tipy pro mletí v kulovém mlýně: suché a mokré mletí, rychlost posuvu koule.
  • Nejnovější technologie mletí: vysoce výkonné kulové mlýny, mrazicí, chladicí a zahřívací kulové mlýny.

Prezentující:

Nao Ninomiya, Verder Scientific

Záznamy webinářů

Jazyk : Japonsky