Search

Laboratorní mlýny a drtiče pro primární a jemné zmenšování velikosti

Pro přesné chemické a fyzikální analytické metody jako např.: AAS, ICP, NIR nabo XRF je nutné vzorek homogenizovat na adekvátní stupeň analytické jemnosti. Věrohodného a přesného měření lze dosáhnout pouze reprodukční analýzou vzorků. Pro tyto účely nabízí RETSCH rozsáhlou škálu nejmodernějších mlýnů a drtičů pro hrubé, jemné a velmi jemné bezkontaminační mletí téměř všech druhů materiálů. Tato zařízení jsou optimálně vybavena pro charakteristické vlastnosti materiálu Vašeho vzorku a poskytují nejvyšší jemnost, kterou potřebujete pro následnou analýzu.

Determinación de grasas en alimentos y forrajes

Molienda de muestras grasosas

Uno de los parámetros más importantes en el control de la calidad de alimentos y forrajes es el contenido de grasa. Aunque el contenido de grasa contribuye de forma importante a aumentar el valor nutricional de los alimentos, algunos tipos de grasa (p. ej. la grasa de leche o la manteca de cacao) constituyen productos costosos que deberían usarse moderadamente. Debido a las nuevas directivas europeas para el etiquetado de alimentos “light” o “pobres en grasa”, los fabricantes ahora están obligados a indicar en el envase el contenido real de grasa del producto.

Zpět na přehled